Paljon kiitosta ja hyvää palautetta saaneen Ihmisellinen mies -näytelmän
viimeisetkin näytökset on nyt esitetty.
KIITOKSET TYÖRYHMÄLLE JA KAIKILLE KATSOJILLE!

Lahden Harrastajateatteri esittää lokakuussa 2020 vielä kahden esityksen verran Lahden Pikkuteatterissa Sirkku Peltolan samaan aikaan koskettavaa ja humoristista näytelmää Ihmisellinen mies.
Ensi-ilta oli maaliskuussa 2020.

Tarinan päähenkilö, Raine Kukkia, on avioeron kokenut entinen Kintuan kunnan henkilöstösihteeri, jolle muutoksen tuulet tuovat eteen uusia tuttavuuksia ja erilaisia mahdollisuuksia. Rainelle tärkeintä on yrittää luoda yhteys poikansa perheeseen ja erityisesti olla läsnä 14-vuotiaan pojantyttärensä elämässä.

Näytelmä kuvaa lämminhenkisesti ja kauniilla tavalla uskottavia ja samaistuttavia ihmisiä sekä elämänmakuisia tilanteita. Rainen tavallisuus saa hänen ympärillään olevat ihmiset näyttäytymään myös koomisessa valossa.

Raine ajattelee aina muita enemmän kuin itseään ja alistuu helposti toisten tahtoon, joten hänen oma elämänsä ei ole helppoa. Tarina onkin osoitus siitä, miten paljon ihminen voi tehdä hyviä tekoja toisten ihmisten eteen saamatta kunnon kiitosta. Vaikka hyvyys ja kiltteys saattavat jäädä huomiotta, niiden jättämät jäljet säilyvät.

Lokakuussa vielä 2 esitystä Lahden Pikkuteatterissa, Loviisankatu 8:

PE 9.10.2020 klo 19

LA 10.10.2020 klo 16

KUVIA HARJOITUKSISTA: