Lahden Harrastajateatteri esittää maaliskuussa 2020 Lahden Pikkuteatterissa Sirkku Peltolan samaan aikaan koskettavan ja humoristisen näytelmän Ihmisellinen mies. Ensi-ilta on torstaina 5.3.2020.

Tarinan päähenkilö, Raine Kukkia, on avioeron kokenut entinen Kintuan kunnan henkilöstösihteeri, jolle muutoksen tuulet tuovat eteen uusia tuttavuuksia ja erilaisia mahdollisuuksia. Rainelle tärkeintä on yrittää luoda yhteys poikansa perheeseen ja erityisesti olla läsnä 14-vuotiaan pojantyttärensä elämässä.

Näytelmä kuvaa lämminhenkisesti ja kauniilla tavalla uskottavia ja samaistuttavia ihmisiä sekä elämänmakuisia tilanteita. Rainen tavallisuus saa hänen ympärillään olevat ihmiset näyttäytymään myös koomisessa valossa.

Raine ajattelee aina muita enemmän kuin itseään ja alistuu helposti toisten tahtoon, joten hänen oma elämänsä ei ole helppoa. Tarina onkin osoitus siitä, miten paljon ihminen voi tehdä hyviä tekoja toisten ihmisten eteen saamatta kunnon kiitosta. Vaikka hyvyys ja kiltteys saattavat jäädä huomiotta, niiden jättämät jäljet säilyvät.


Esitykset Lahden Pikkuteatterissa, Loviisankatu 8:

To 5.3.2020 klo 19

La 7.3. klo 16 (LÄHES LOPPUUNVARATTU!)

Ma 9.3. klo 19

La 14.3. klo 14

Esitykset jatkuvat mahdollisesti syksyllä 2020.


Liput: 15 euroa, vain käteismaksu

Väliaikakahvi sisältyy lipun hintaan.

Esityksen kesto n. 2h (sis. väliajan)

Esitysoikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat.


Lipunmyynti alkaa ovelta tuntia ennen esitystä.

Ennakkovaraukset:

sähköpostitse: lahdenharrastajateatteri@luukku.com

tekstiviestillä: 045 / 6423310